fredag 5 juni 2009

Kulturkvarterskväll forts.

Förbereder kulturkvarterskonserten i morgon kväll, klockan 19 på kulturhuset Anders i Höör. Vi laddar upp med fransk potatissallad och små köttbullar för publik som kommer hungriga till konserten efter en lång dag. Till självkostnadspris.
Gjort program och -kommentarer. Överambitiöst? Denna pedagogiska drift...men vi har faktiskt ett intressant program. Och alla stämmor blir besatta!

Fick en extra uppgift: Föreningen Anders skulle gjort en skärm om vad som tilldragit sig sedan förra året, och det är inte lite: glasblåseri, opera, musikal, biojubileum... Nästan inget är gjort ty folk har fått sjukdomar och annat att tänka på. Upptäckte också, på den enda affisch jag upptäckt om kulturkvartersdagen, att den sägs vara slut när vår konsert ska börja. Man måste ligga på som en hök.

Det borde i alla fall bli lite extra nationell glans över morgondagen, när vi nu sensationellt fått en svensk i final världsmästerskapen i tennis på grus. Jag hörde några snuttar av referatet på radion, och då spådde reportrarna med sömngångaraktig säkerhet fel om hur matchen skulle fortsätta. Att de aldrig lär sig.

1 kommentar:

  1. Lycka till med konserten. Vi håller tummarna för bra väder och mycket besökare till både Kulturkvartersdag och kväll.

    Helén

    SvaraRadera